AKCE MĚSÍCE: Kolagenový nápoj YOUTH BOOSTER se slevou 20 %. Akce platí do konce března, tj. do 31. 3. 2024.

Lahve EQUA v očích recenzentů

Lahvičky EQUA se těší stále větší oblibě. Vybrali jsme pro vás přehled toho nejzajímavějšího, co se za poslední dobu událo. Lahvičky EQUA se dostaly pod drobnohled recenzentů, kde se utkaly s designovými lahvemi konkurenčních výrobců. Také se dostaly do rukou blogerek, které vyzkoušely její kvality a neváhaly se o své postřehy podělit. Jak to dopadlo?


VELKÁ RECENZE EKOLOGICKÝCH LAHVÍ: KTERÁ JE NEJLEPŠÍ?

Srovnání ekologických lahví značek Booble, Kor a EQUA. Recenzeti hodnotili lahve dle praktického využití lahve jeho materiálu a zpracování, vzhledu, pohodlného pití, ale také třeba podle toho, jak jsou skladné v kabelce a batohu. Jak se recenzentům líbili lahve značky EQUA? 

lahve-equa-v-ocich-recenzentu2

zdroj fotografie: generace21.cz

 

VIDEO RECENZE LAHVE EQUA CMYK

Máte radši video recenze, kde je pro vás vše jasnější a zřetelnější? Potom se podívejte na video recenzi blogerky Marušky, která vyzkoušela a zhodnotila všechny stránky ekologické lahve sportoního vzhledu EQUA CMYK. Jak se jí líbila, uvidíte ve videu. 

 

ZNÁTE LAHVE EQUA?

Ne? Tak si přečtěte tento článek a lahve EQUA poznáte. Věděli jste, že název lahví EQUA vznikl spojením EKO (zkratky pro ekologický) a AQUA (latinsky voda)? V článku spatříte také horkou novinku e-shopu MojeEQUA.CZ, lahev EQUA Black Lace, která nabízí neotřelý design krajek a je k zakoupení v objemu 0,6 litrů. Objevte kouzlo ekologických lahvi!

  lahve-equa-v-ocich-recenzentu3lahve-equa-v-ocich-recenzentu4