AKCE MĚSÍCE: Termohrnek EQUA CUP se slevou 15 %. Akce platí do konce dubna.

Začal podzim, čas termosek (aktualizováno)

Termosky jsou tu s námi už přes 100 let. Na severní pól si ji v roce 1909 vzal americký dobrodruh a cestovatel Robert  E. Peary. S EH Shackeltonem cestovala na pól jižní. Při svých prvních leteckých pokusech ji používali bratři Wrightové, létal s ní konstruktér vzducholodí hrabě Zeppelin. Americký prezident Roosevelt si ji vzal s sebou při své expedici do Afriky. Kam si s chladnými dny přicházejícího podzimu vezmete termosku vy? Příležitostí bude určitě nemálo. A jakou termosku zvolíte? Inspirujte se našimi tipy.

Novinka: Termosky pro podzim 2022

600x300 (1)

Hledáte termosku na cestu do práce, na víkendové cestování i domácí relax? Vyberte si některou z Timeless novinek, které jsme naskladnili pro podzim 2022. Dáváte přednost klasickému ocelovému vzhledu nebo sáhnete po atraktivní termosce v barvě latté? Máme obojí. 

 EQUA Smart. Inteligentní termosky budoucnosti

zapojte-technologie3

Že termosky dokáží dlouhý čas udržet horké nápoje horké a studené studené, to je obecně známo. Že ale některé termosky dokážou kromě toho hlídat i váš pitný režim, to už je známo mnohem méně. Řada termosek EQUA Smart z nerezové oceli právě toto dovede. Pomocí mobilní aplikace vás upozorní pokaždé, kdy je čas napít se. 

Princip fungování inteligentní termosky najdete popsaný v dalším článku, na e-shopu pro vás máme EQUA Smart termosky v několika barevných variantách.

EQUA Classy. Vylepšená klasika

Termoska, která vydrží mnoho let - to je řada EQUA Classy. Termosky této řady jsou vylepšené speciálním měděným povrchem, který zaručuje 100% tepelnou izolaci. Na e-shopu najdete hned několik barevných variant, všechny Classy termosky jsou velmi lehké, mají dostatečně velký otvor na pití (4 cm) a praktické kovové poutko.

Řada Classy patří v naší nabídce k dlouhodobě nejprodávanějším - termosky této řady využijete na ranní kávu na cestu do práce, díky tomu, že je prakticky nerozbitná, bude dlouho sloužit i školákům.