AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Radíme s výběrem: Lahve na pití pro děti do školy

Jak vyřešit pitný režim ve škole? A v čem nosit pití na školní kroužky, tělocvik a další aktivity? Lehké a 100% těsné lahve EQUA z ekologického materiálu využijí děti opakovaně třeba i tisíckrát. A je přitom jen na vás, co jim připravíte k pití. Jedna EQUA láhev nahradí stovky lahví z plastů. A navíc - děti mají jejich hravý design rády. V nabídce máme motivy pro kluky i holky, pro prvňáčky i středoškoláky. 

Proč mají rády plastové lahve EQUA maminky?

about-us-2

Protože díky použitým materiálům jsou zdravé a šetří peníze.
Plastové lahve EQUA jsou z tritanu - zdravotně nezávadného a recyklovatelného plastu vyrobeného z rostlin, který neobsahuje žádné BPA chemikálie. Pro školáky a školačky je tritan přímo ideální materiál - i když jim láhev z tritanu vypadne z rukou nebo na něj omylem hodí v batohu těžké učebnice, vydrží bez sebemenší újmy.

S plastovou EQUA lahví si bez problémů poradí i prvňáci, kteří jinak potřebují se spoustou věcí pomoci a poradit - snadné šroubování a pohodlné poutko na nošení si oblíbí s prvním školním dnem. A když jim připravíte jejich oblíbený nápoj, zvládnou i přechod ze školky do školky o poznání lépe.

Atraktivní jsou lahve z tritanu i na pohled - jsou mimořádně čiré a víc než plast připomínají sklo. Koneckonců, sloganem firmy, která tritan vyrábí, jsou slova “vypadá jako sklo, dokud ho neupustíte”. ;)

Maminky také ocení, že na rozdíl od ostatních průhledných plastů neztrácí tritan a lahve z něj lesk při opakovaném mytí v myčce. V myčce se lahve z tritanu nedeformují a nepraskají. I po sto mycích cyklech vypadá tritanová láhev jako nová. 

Další výhody plastových lahví EQUA z tritanu:

  • Plastové lahve EQUA jsou 100% těsné - nehrozí tak, že se vylijí na učebnice nebo sešity ve školní tašce.
  • S EQUA lahví si děti dopřejí horké i studené nápoje. Teplý čaj ke svačině? Žádný problém. 
  • Plastové lahve EQUA váží jen 118 gramů. Unese je tak každý školák. 
  • Ač jsou z plastu, nejsou EQUA lahve z tritanu ani v nejmenším cítit plastem. Nápoje v nich tak nikdy nemají nepříjemnou pachuť, která se u jiných lahví může objevit.

 Plastové lahve na pití pro děti do školy - kompletní nabídka