AKCE MĚSÍCE: Kolagenový nápoj YOUTH BOOSTER se slevou 20 %. Akce platí do konce března, tj. do 31. 3. 2024.

Dokážete se na jeden měsíc obejít bez plastů?

Dokážete se na jeden měsíc obejít bez plastů?

Can-You-Go-Plastic-Free-For-One-Month-blog-post-equa-reusable-water-bottle-pollution_1024x1024


Život vznikl v oceánu a oceán je stále domovem většiny rostlin a živočichů na Zemi. Přesto každý den ničíme nejdůležitější část ekosystému a každý den ho plníme vyhozenými plasty a toxickým odpadem.

Can-You-Go-plastic-Free-For-One-Month-blog-post-equa-reasuable-water-bottle-pollution-sea-ocean_1024x1024

"Dosud šlo jen o osvětu a symbolické akce, nyní je čas jednat."
V EQUA nám záleží na vašem zdraví a přírodním bohatství, proto jsme se rozhodli posílit naše poslání a připojit se k životnímu stylu zero waste a vyhnout se VŠEM jednorázovým plastům v rámci hnutí

ČERVENEC BEZ PLASTŮ.

Všichni však můžeme udělat "něco" pro snížení naší plastové stopy a mít každý svou vlastní jedinečnou sféru vlivu. Vyzýváme tedy VÁS, abyste se připojili k naší misi a našli tu jedinou věc, kterou můžete udělat jen vy.
Níže uvádíme 3 jednoduché a praktické způsoby, jak se můžete osobně zapojit tím, že do svého každodenního života vnesete hnutí bez plastů:

  1. PŘINESTE SI VLASTNÍ HRNEK
    Červenec je ve znamení léta a není nad to dát si po ránu vychlazenou ledovou kávu. Aby vaše každodenní návštěva kavárny byla bez plastů, vezměte si s sebou vlastní kelímek nebo termosku na opakované použití.
  2. VYNECHTE PLASTOVÉ BRČKO
    Všichni jsme blázni do popíjení našeho oblíbeného letního nápoje, ale tentokrát by se nám hodilo osvojit si větu "bez brčka, prosím".
  3. SEZNAMTE SE SE SVÝM NOVÝM PARŤÁKEM - OPAKOVANĚ POUŽITELNOU LAHVÍ NA VODU
    V horkých letních teplotách je nesmírně důležité zůstat hydratovaný. Proto byste se svou lahví na vodu měli zacházet, jako by to byla vaše třetí ruka, a nikdy bez ní nevycházet z domu.

Malé kroky mají velký dopad. Vydejme se tedy na cestu k nulovému odpadu a udělejme z tohoto světa lepší místo!

ZAČÍNÁM DNES