AKCE MĚSÍCE: Pečlivě sestavené DUO sady pro zamilované páry speciálně pro měsíc lásky s 15% slevou. Akce platí do konce května.

Změňte svůj pohled na lednová předsevzetí

Také jste si dali na začátku nového roku předsevzetí? A daří se vám ho dodržovat? Podle průzkumů si někdy dala předsevzetí víc než půlka z nás. Vydržela pětina. Častěji se vzdávají ženy, často už po prvních pár dnech. Nejčastěji chceme hubnout, šetřit, zdravě jíst, chovat se ekologicky... a lépe dodržovat pitný režim.

goals-7694142_1280

 S hubnutím a zdravou stravou vám moc nepomůžeme. S pitným režimem, ekologií a šetřením jste ale u nás každopádně správně. :)

Jak EQUA pomůže splnit vaše předsevzetí v roce 2023?

KDYŽ CHCETE ZLEPŠIT PITNÝ REŽIM
EQUA LÁHEV je úplně jiný pohled na dodržování pitného režimu. Dospělí, děti, sportovci, příznivci moderních technologií. Myslíme na všechny. :)

KDYŽ CHCETE VÍCE EKOLOGIE
Ekologické produkty pro udržitelnou péči o tělo a domácnost, to je řada EQUA CARE. Žádné plýtvání obaly a nejlepší poměr cena/množství.

KDYŽ CHCETE UŠETŘIT PENÍZE
S EQUA shopem kromě všeho jiného také ušetříte - už tím, že neplatíte za nevratné obaly. Umíme i slevy a zvýhodněné komplety.

Jak si cestu k dodržení svých předsevzetí usnadnit?

Ke všem cílům, snům a plánům pro rok 2023 budete mít blíž s limitovanou sadou EQUA lahve s inspirujícími motivačními texty a originálního zápisníku. S ním si snadno naplánujete důležité schůzky i práci a bude vám k ruce pro vaši fantazii, myšlenky, nápady a tajná přání.

limitky-nwl-600x300 (1)

P. S. Máme i samostatný plánovač, to jestli už EQUA láhev od nás máte.