AKCE MĚSÍCE: Termohrnek EQUA CUP se slevou 15 %. Akce platí do konce dubna.

Toys and stories. To je radost, která nekončí

hracky

Hračky, které podporují rozvoj motoriky, fantazie a logického myšlení? A které jsou zároveň z ekologických materiálů? Jejich cena je často vysoká, jejich využití přitom maximálně několikaměsíční.

Rádi vám proto představujeme projekt našeho partnera, se kterým si didaktické a rozvojové hračky může dopřát každý. Hračky totiž neprodává, nabízí je za půjčovné, které je mnohonásobně nižší než cena hraček při prodeji.

Podobný projekt v Česku neexistuje

Přemýšlíte o tom, kam s drahými hračkami, které se vám hromadí doma? Prohlédněte si nabídku hraček a ceník půjčovného, přečtěte si, jak půjčování hraček funguje. Když vás hraní přestane bavit, jednoduše hračky vrátíte. A co když si hračku oblíbíte natolik, že se jí nebudete chtít vzdát? Za férovou cenu vám ji odprodají.

Jestli se může stát, že nebudete se službami této v Česku jedinečné on-line půjčovny rozvíjejících hraček s doručením až domů spokojeni? Může a stalo se to zatím ve dvou případech z tisíce. Pokud v prvních 30 dnech svoje předplatné zrušíte, vrátí vám na Toys and stories peníze. Bez zbytečných otázek a bez zdržování. 

On-line půjčovna rozvíjejících hraček Toys and stories myslí i na ty, kdo si momentálně nemohou dovolit ani půjčovné - za každých 10 předplatitelů poskytneme mamince samoživitelce v těžké životní situaci předplatné zdarma. 

Náš tip: Dárek na poslední chvíli? Zvolte dárkový kupon, který si stáhnete i těsně před Štědrým dnem. Hračky pak vyberete už kdykoli později.