AKCE MĚSÍCE: Termohrnek EQUA CUP se slevou 15 %. Akce platí do konce dubna.

Novinka: Máme GOAT STORY, značku skutečných kávomilů!

Je to tak každé Vánoce - jedním z nejoblíbenějších EQUA dárků posledních let je termohrnek. Letos u nás můžete společně s ním koupit další z oblíbených vánočních dárků - lahodnou kávu, kávomlýnek nebo přístroj na přípravu kávy. Vše v provedení pro opravdové znalce kávy - na e-shopu teď exkluzivně máme značku GOAT STORY, která spojuje tradici s moderními technologiemi. Spojení káva + termohrnek - lepší dárek pro ty, kdo milují kávu si snad ani nejde představit. 

kava-lahev-nwl-600x300-var2

V tipech na komplety uvádíme vždy termohrnek, ten ale můžete samozřejmě vyměnit za termosku - to pokud se chystáte třeba na výlet do přírody a kávy prostě potřebujete víc. 

TIP PRVNÍ: TERMOHRNEK + GINA COFFEE MAKER

b-2

Podle nás základní kombinace kompletu pro skutečné kávomily. Libovolný termohrnek doplňte GINA COFFEE MAKEREM, se kterým si jednoduše připravíte kávu hned na tři způsoby. Na výběr máte dva modely, model SMART dokáže oproti BASIC to, co žádný podobný přístroj - díky bluetooth a mobilní aplikaci se stane doslova “mobilním baristou ve vaší kapse”. 

Jedna z nejpopulárnějších metod přípravy kávy dá i vám tu nejčistší a nejjasnější chuť, jakou káva umí nabídnout.

Vyberte si GINA COFFEE MAKER


TIP DRUHÝ: TERMOHRNEK + ARCO COFFEE MAKER

b-4

Hledáte dárek pro kávomily, kteří už svůj oblíbený způsob přípravy kávy mají? V tom případě přidejte do kompletu s termohrnkem jeden z nejlepších mlýnků na kávu současnosti - ano ARCO COFFEE MAKER i taková superlativa bez problémů snese.

Je totiž mlýnkem, který ocení ti, kdo si kávu rádi melou pomalu a ručně, aby se ani na okamžik příliš nezahřála, tak ti, kdo mají radši pohodlí - u ARCO mlýnku lze totiž zvolit mezi mletím ručním a elektrickým. To není ale zdaleka vše. Výjimečný je mlýnek i svým neuvěřitelným mlecím rozsahem. Nabízí 180 stupňů mletí, kávu tak namele v optimální konstituci do moka konvičky, džezvy, french pressu… a samozřejmě do GINA COFFEE MAKERU.

Prohlédnu si ARCO COFFEE MAKER


TERMOHRNEK + GOAT STORY KÁVA

b-4

Komplet termohrnku a ručně sbíraná a v domácí pražírně pražená káva z proslulých kávových lokalit celého světa - to je dárek, který se může stát výchozím místem na vzrušující cestě do světa kávy. Všechny kávy GOAT STORY, které u nás najdete, vznikají v malé domácí pražírně, která v sobě spojuje tradiční řemeslo s nejmodernějšími technologiemi. 

GOAT STORY se specializuje na špičkové 100% arabiky z lokalit, kde je její pěstování tradicí. Brazílie, Kolumbie, Etiopie či Guatemala tvoří základ nabídky. Pro ty, kdo kávu milují, ale kofein jim nedělá dobře, máme arabicu s polovičním obsahem kofeinu nebo brazilskou kávu bez kofeinu.

Vyberte si kávu GOAT STORY