AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

První vánoční tip: Chytré Smart lahve vám samy řeknou, kdy se napít

Že je na konci října na vánoční dárky ještě času víc než dost? V případě inteligentních Smart lahví EQUA to neplatí. Potkalo je totiž to, co letos mnoho výrobků používajících pokročilé technologie - došly čipy a zastavila se jejich výroba. Stejně jako se zastavila výroba některých mobilů, herních konzolí nebo aut. Čipy jsou zkrátka nad zlato.

EQUA Smart lahve zatím nad zlato nejsou, ale moc k tomu už nechybí - jeden z top dárků loňských Vánoc se už vytratil z většiny kamenných obchodů i e-shopů. Teď pozitivnější zpráva - my jako výhradní dovozce máme stále Smart lahví stále dost, ale zásoby se tenčí každým dnem. Největší trhák předvánoční nabídky chytrých termosek - model SMART DARK GREY. 

zapojte-technologie4

 Proč je inteligentní Smart lahev tak oblíbená jako dárek?

  • Sama vám řekne, kdy se máte napít. Když se rozsvítí její dno nenápadným světlem, které neruší ani v noci, znamená to jediné - je čas na pití.
  • Sleduje nepřetržitě váš pitný režim. Propojte Smart láhev s mobilní aplikací a už nikdy nebudete muset přemýšlet, jestli máte dostatek tekutin. Postará se za vás.
  • Zamiluje si ji každý fanda moderních technologií. Používáte aplikace na měření kroků? Sledování spánku? Spalování kalorií? Smart lahev si oblíbíte hned s prvním dnem. To máme stokrát ověřeno.

Jak chytrá Smart lahev funguje?

Všechny EQUA Smart chytré lahve v nabídce