AKCE MĚSÍCE: Kolagenový nápoj YOUTH BOOSTER se slevou 20 %. Akce platí do konce března, tj. do 31. 3. 2024.

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli

Honem honem, hledáte tipy a inspiraci na originální dárek pod stromeček? Chcete potěsit své nejbližsí a kamarády drobným, ale přitom praktickým a pěkným dárkem? Vybrali sjem pro vás lahvičky, kterými se trefíte do vkusu každému! 


Romantické

Květinové vzory doplněné pastelovými barvami padnou do oka všem romanticky naladěným duším. Skvělou volbou je model EQUA Flowers o objemu 0,6 l! Lahev EQUA White Lace je jemnější variantou novinky Lace, kterou prodáváme také v černé barvě. Motivy krajek s jemným zdobením potěší každou jemnou bytost.

                                                                 tipy-na-vanocni-darky2tipy-na-vanocni-darky3

Hravé

Oblíbená varianta lahve EQUA Dandelion rozzáří nejedny oči pod vánočním stromečkem. Rozpustilé pampelišky a pastelové barvy dokáží zpříjemnit každý den. Veselý motiv lahve EQUA Monsters není pro žádné škarohlídy. Nechte se strhnout dobrou náladou a pořiďte si lahev Monsters o objemu 0,6 l!

                                                           tipy-na-vanocni-darky4tipy-na-vanocni-darky5

Elegantní

Chcete být vždy perfektně sladěná? Pak vás potěší elegantní lahvička Black Lace s motivy krajky, která je letošní novinkou našeho e-shopu! Vesmírně elegantní je i lahvička EQUA Universe. Užijte si jemnou kombinaci tmavě modré, černé a světlých barev.

 

                                                                          tipy-na-vanocni-darky6tipy-na-vanocni-darky7

Klasické

Máte rádi klasiku? Pak vás zaujme designová lahev EQUA White, která nabízí čistý design a tak potěší maminku, kamarádku, babičku i kamaráda. Model EQUA Green Text okouzlí příznivce veselé zelené a klasického zpracování. Doplňujte tekutiny a pořiďte si tuto lahvičku do vaší tašky či kabelky. 

                                              tipy-na-vanocni-darky8tipy-na-vanocni-darky9