AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Objevte naše typické vůně EQUA CARE

Všechny naše vonné směsi jsou namíchány z jemných esenciálních olejů a extraktů přírodního původu. U nás není místo pro umělé vůně. Všechny produkty mají svou vlastní typickou vůni, starostlivě opečovanou naším týmem odborníků. Používáme jen špičkové ingredience, která vám dopřejí jedinečný zážitek.

Znáte dobře ingredience, které používáte na svou pokožku?

Musíme se přiznat, že jsme na vůně EQUA CARE opravdu hrdí. Naši kosmetičtí odborníci se inspirovali v přírodě a našli do našich receptur účinné a zároveň bezpečné ingredience. Všechny vůně jsou sestaveny pečlivým mísením esenciálních olejů a extraktů. U nás nemají místo žádné umělé vůně.

Všechny čtyři produkty přicházejí se svou vlastní vůní, pečlivě vytvořenou naším EQUA CARE týmem.

Vybrali jsme pouze špičkové ingredience pro váš jedinečný zážitek.

SEZNAMTE SE S NIMI

blog3

Pěnové mýdlo na ruce - lesní vůně

Naše skvělé mýdlo má vůni lesních esenciálních olejů, jalovce, cedrového dřeva, černého pepře a dalších. Bohaté, jemné a hřejivé lesní aroma s relaxačním a utišujícím účinkem.

Sprchový gel - zázvor a limetka

Jsme si jistí, že oblíbíte unisex citrusovou vůni našeho tělového gelu. Jejím základem je limetkový esenciální olej s nádechem zázvoru. Dodává energii a osvěžuje - je ideálním začátkem i zakončením každého dne.

blog1
blog4

Univerzální čistící sprej pro domácnost - vůně bylin

Pročistěte svůj domov s univerzálním čisticím sprejem EQUA CARE, namíchaným z okouzlujících esenciálních olejů získaných z levandule, rozmarýnu, cypřiše a borovice. Esenciální olej z rozmarýnu osvěžuje vzduch a zbavuje prostor zápachů.

Mycí prostředek na nádobí - citrusová vůně

Z našeho mycího prostředku na nádobí je nejvíce cítit citrus. Obsahuje šťavnaté esenciální oleje - sladký pomeranč, limetka, citron a bergamot. Citrusové esenciální oleje nejen skvěle voní a osvěžují, ale také mají vysoký čisticí účinek a snadno odstraňují mastnotu.

blog2

 

Popisy našich vůní zní skvěle. Pokud máte citlivou pokožku, možná vás napadne, zda jsou vhodné i pro vás. Vše potřebné se dočtete ZDE.
Navíc si můžete kdykoli zvolit variantu bez vonných přísad, kterou ocení i ta nejcitlivější pokožka.

Vyzkoušejte EQUA CARE a zažijte ten rozdíl.