AKCE MĚSÍCE: Termohrnek EQUA CUP se slevou 15 %. Akce platí do konce dubna.

Jsou esenciální oleje EQUA CARE nebezpečné?

Také někdy prochází prodejními regály a cítíte se zahlceni jejich nabídkou. Nevíte, jaký produkt si vybrat? Právě v tu chvíli přicházejí na pomoc naše 100% přírodní produkty pro péči o tělo & domácnost. Značka EQUA CARE je transparentní a nabízí vám možnost projít si všechny ingredience v TOMTO SEZNAMU.

Jednejte dnes pro lepší zítřek.

Také někdy prochází prodejními regály a cítíte se zahlceni jejich nabídkou. Nevíte, jaký produkt si vybrat?

Právě v tu chvíli přicházejí na pomoc naše 100% přírodní produkty pro péči o tělo & domácnost.

blog5

Produkty EQUA CARE vyživují vaši pokožku a jsou ohleduplné k planetě. Jsou skvělou volbou pro toho, kdo přemýšlí o svých každodenních návycích. Víme, že každá změna je náročná a možná máte pochybnosti o tom, zda měnit svou zavedenou značku za přírodní alternativu. Budou její ingredience ohleduplné k vaší pokožce? Jsou esenciální oleje bezpečné? Měli byste se o svou citlivou pokožku bát? To jsou jedny některé z mnoha otázek, které vás nejspíš napadnou. Proto jsme tu s odpověďmi.

Značka EQUA CARE je především transparentní. Díky tomu si můžete SEZNAM INGREDIENCÍ kdykoliv projít. Narozdíl od tradičních značek kosmetiky za obsahem svých produktů 100% stojíme. Používáme pouze jemné ingredience 100% přírodního původu. U nás není žádný prostor pro umělé přísady.

Pokud jde o esenciální oleje - věříme, že jejich používání je 100% bezpečné. Dokonce bezpečnější než kdybyste nepoužívali nic. Naše čistě přírodní složky mají blahodárný pro lidskou pokožku i mysl. Škodit mohou pouze tehdy, když se nepoužívají bezpečně, což není případ našich produktů, které jsou pečlivě sledovány na každém kroku.

Svou bezpečnost může zvýšit i tím, že mycí prostředek po použití z pokožky pečlivě smyjete. Pokud víte, že máte vysoce citlivou pokožku, můžete si také vybrat naše produkty bez vonných esencí a tedy i bez esenciálních olejů (i dalších vonných přísad).

Vyberte si čistě přírodní ingredience, znovupoužitelné obaly a transparentní výrobu.

Jednejte dnes pro lepší zítřek.

Vyzkoušejte EQUA CARE a zažijte ten rozdíl.