AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Vše o obalech EQUA CARE

Udržitelnost je naším hlavním zájmem. Když jsme tvořili značku EQUA CARE, měli jsme na mysli celý životní cyklus jejích produktů. Od výroby a dopravy až po spotřebu jsme přemýšleli o dopad na planetu. Proto jsme zvolili 100% biodegradabilní balení. Přidejte se k EQUA CARE...

Jemná, praktická a ohleduplná k planetě.

Udržitelnost je hlavním zájmem EQUA CARE.

Když jsme tvořili značku EQUA CARE, měli jsme na mysli celý životní cyklus jejích produktů. Od výroby a dopravy až po spotřebu jsme přemýšleli o dopad na planetu.

Celá naše filozofie se točí kolem 100% transparentnosti. Jde nám skutečnou PÉČI o vás i o planetu. Proto jsou naše produkty znovu naplnitelné a znovu využitelné. Navržené tak, aby vám vydržely celý život.

Z čeho je vyrobený EQUA CARE dávkovač?

Když se rodila řada EQUA CARE, měli jsme na mysli celý životní cyklus našich produktů. Od výroby, dopravy až po spotřebu za sebou zanechávají minimální možnou stopu.

Abychom se vyhnuli produkci dalších jednorázových plastů, které většinou končí na skládkách, jsou naše dávkovače vyrobeny 100% z recyklovaných PET lahví získaných z tříděného odpadu.

blog6

Možná se ptáte, jak je to s materiálem na naše sáčky s náplněmi?

Původně jsme pro obaly na náplně zvolili biodegradabilní materiál NatureFlex, který bohužel neprošel "crash testem" . Ukázalo se, že má nízkou kvalitu a nedokáže naši recepturu dobře ochránit během přepravy.

Proto jsme se rozhodli pro změnu v sáčkovém balení. Vybrali jsme funkční materiál vyrobený z PET/AL/LDPE. Díky němu:

  • jsou naše produkty v práškovém stavu během přepravy v bezpečí
  • mají naše produkty minimální trvanlivost 18 měsíců, aniž by byla narušena jejich kvalita
  • mají naše produkty o více než 80 % nižší uhlíkovou stopu
  • vyprodukují naše produkty o více než 90 % méně jednorázového plastového odpadu.

Ani tady se ale nezastavíme! Usilujeme o další pokroky v balicím procesu produktů EQUA CARE, které ještě více sníží množství odpadu a usnadní recyklaci našich sáčků, ve kterých je prášek prodáván.

Se znovu doplnitelnými produkty péče o tělo & domácnost od EQUA CARE vytvoříte 30x méně odpadu. Jednoduší tím, že budete stále znovu plnit svůj dávkovač a použité sáčky doma zkompostujete.

Jemná, praktická a ohleduplná k planetě.

Vyzkoušejte EQUA CARE a zažijte ten rozdíl.