AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Jaký je váš dopad EQUA CARE na životní prostředí?

V průměru vyhodíte tři prázdné obaly od produktů na péči o tělo & domácnost měsíčně. To znamená ročně 36 obalů, které se budou na skládce rozkládat 500 let. Díky EQUA CARE vytvoříte 30x méně jednorázové odpadu. Znovu použít, snížit objem...

Díky EQUA CARE vytvoříte 30x méně jednorázové odpadu.

Věděli jste, že většina produktů pro péči o tělo & domácnost obsahuje jen 1/10 nezbytného objemu? Zbytek tvoří voda, kterou byste si snadno mohli doplnit sami. To bohužel přidává mnoho objemu a tedy i posiluje uhlíkovou stopu vzniklou při přepravě.

Více než 120 miliard obalů se vyrobí ročně v celém kosmetickém průmyslu. Každý z nás může udělat změnu - k lepšímu, nebo k horšímu.

V průměru vyhodíte tři prázdné obaly od produktů na péči o tělo & domácnost měsíčně. To znamená ročně 36 obalů, které se budou na skládce rozkládat 500 let. Dokud to nevíte, plníte kontejnery na plasty spoustou různých produktů, které těžko kdy budou moci být skutečně recyklovány.

blog10

Díky EQUA CARE vytvoříte 30x méně jednorázové odpadu jednoduše tím, že znovu a znovu plníte svůj dávkovač novým práškem a ředíte ho vodou.

Znovu použít, snížit spotřebu a recyklovat. Ještě dnes s nadějí na lepší budoucnost.

Podílejte se s námi na skutečné změně.

Vyzkoušejte EQUA CARE a zažijte ten rozdíl.