AKCE MĚSÍCE: Kolagenový nápoj YOUTH BOOSTER se slevou 20 %. Akce platí do konce března, tj. do 31. 3. 2024.

Tajemství receptury EQUA CARE

Úplně na počátku jsme měli záměr vyřešit největší problém péče o čistotu těla a domácnosti: pochybné ingredience a obrovskou spotřebu plastů. Ve spolupraci s odborníky na kosmetiku jsme vyvinuli řadu produktů, které prodáváme bez zbytečných tekutin.

Žádné škodlivé detergenty a umělé vůně.

Úplně na počátku jsme měli záměr vyřešit největší problém péče o čistotu těla a domácnosti: pochybné ingredience a obrovskou spotřebu plastů. Ve spolupráci s odborníky na kosmetiku jsme vyvinuli řadu produktů, které prodáváme bez zbytečných tekutin.

Chtěli jsme vytvořit takové produkty pro péči o tělo & domácnost, ve kterých vám budeme prodávat jen 1/10 obsahu, kterou skutečně potřebujete.

blog8

Potřebnou vodu si sami doplníte.

Naši skvělou recepturu si jednoduše sami smícháte doma s vodou.

Abyste namíchali EQUA CARE správně, následujte prosím těchto 7 kroků:

  1. Naplňte dávkovač EQUA CARE teplou vodou až po rysku.
  2. Přidejte náplň. Vsuňte do dávkovače vršek sáčku s náplní, abyste zabránili vdechnutí prášku. Vsypte celý obsah sáčku.
  3. Zavřete dávkovač. (Platí jen pro čistič ve spreji: než začnete míchat, ujistěte se, že je uzávěr v poloze OFF, aby tekutina nevytekla.)
  4. Protřepte dávkovač po dobu 30 s, abyste promíchali směl a aktivovali pudr.
  5. Optimální hustoty gelu dosáhnete asi za 15 minut.
  6. Při míchání můžete v dávkovači zaznamenat tlak. Uvolníte ho lehkým stisknutím pumpičky, během kterého vyteče trocha pěny. Omyjte dávkovač a je připraven k použití.
  7. Aby váš EQUA CARE dávkovač zůstal jako nový, doporučujeme vám ho vyplachovat před každým použitím.

Co dělá EQUA CARE výjimečnou?

Kromě toho, že se jedná k inovativní produkt, který jsme dlouho vyvíjeli, má dvě velké výhody oproti tradičním prostředkům:

  • snižuje spotřebu jednorázových plastů tím, že znovu a znovu používáte stejný dávkovač.
  • obsahuje jen skutečně potřebnou 1/10 obsahu. Zbytek tvoří voda, kterou sami doplníte. Tím snižujete uhlíkovou stopu vzniklou při přepravě.

Receptura EQUA CARE se liší od většiny konvenčních produktů tím, že obsahuje jen přírodní biodegradabilní ingredience. Nemají žádný dopad na životní prostředí.

Žádné škodlivé detergenty a umělé vůně.

Vyzkoušejte EQUA CARE a zažijte ten rozdíl.