AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Udržitelnost vede i ve firemních dárcích

EKOLOGICKÉ EQUA LAHVE S LOGEM JSOU LETOS HITEM

Propiskám a hrnečkům odzvonilo. Firemní dárky stejně jako všechno ostatní podléhají trendům a stále více značek chce být spojováno se symboly ekologie a udržitelnosti. Vytvářejí tak skvělý efekt: samy sebe prezentují skrze hodnoty společenské odpovědnosti a tím je přirozeně propagují. Jako by říkaly: “Dáváme své logo na předmět, který podporuje udržitelnost. A jsme na to hrdí.”

3 DŮVODY, PROČ SE FIRMÁM VYPLATÍ PREZENTOVAT SE EKOLOGICKÝMI DÁRKY

Ten pocit známe všichni. Dostali jsme od obchodního partnera nebo zaměstnavatele dárek s logem. Přichází otázka, zda je užitečný a k čemu, tedy jestli si ho ponecháme, nebo skončí v propadlišti dárků. Světem však hýbe klimatická krize a ekologické problémy, což se i na hodnocení firemních předmětů citelně odráží. Firmy, které trend včas zachytily a prezentují se předměty vyrobenými udržitelně, mají výrazně větší šanci, že budou obdarovaní na jejich dárky hrdí a budou mít motivaci je používat.

equa_logo_firemni

V EQUA jsme vypozorovali 3 nejčastější důvody, proč se to firmám vyplatí brát udržitelnost vážně i u reklamních předmětů:

1. UDĚLAJÍ DOJEM NA KLIENTY & PARTNERY

Cíl mají všichni společný: podpořit vztah obchodních partnerů k firmě stylovým dárkem, který nikdy neodloží. Jak ale na to? EQUA lahve jsou pro stále více lidí symbolem společenské odpovědnosti. Jejich volbou dávají i velké firmy srozumitelně najevo hodnoty a podporu udržitelnosti. Spojí své jméno se značkou, která dělá svět lepším místem.

2. UKÁŽOU SVÝM LIDEM, ŽE JIM NA NICH ZÁLEŽÍ

Ať vítají nové členy týmu, odměňují ty nejlepší nebo slaví narozeniny a výročí, hodnotné firemní dárky skvěle posilují vztah lidí k firmě a pomáhají jim, aby se v práci cítili dobře. V EQUA nabízíme hned několik variant potisku lahví z ekologického plastu, skla nebo nerezové oceli. Jsou elegantní, a praktické a je snadné si tu svou oblíbit a nosit ji u sebe po celý rok.

3. VYNIKNOU NA KONFERENCÍCH A JINÝCH AKCÍCH

Lahve EQUA s firemním potiskem jsou skvělou alternativou k taškám plným propagačních materiálů. Prvotřídní ekologický materiál a skvělý design EQUA dobře vyniká například na konferencích nebo společenských akcích. To platí i pro online porady, schůzky či akce. EQUA lahev je na pracovním stole před počítačovou kamerou nepřehlédnutelná. I to je způsob, jak nenásilně prezentovat své hodnoty.

CHCETE BÝT ORIGINÁLNÍ?

OBJEDNEJTE SI FIREMNÍ EQUA LAHVE S POTISKEM.

VYTVOŘIT NABÍDKU

corporate_gift_gif