AKCE MĚSÍCE: Termohrnek EQUA CUP se slevou 15 %. Akce platí do konce dubna.

Svěží den s EQUA lahví

Dlouho jsem přemýšlela, jak se přinutit dodržovat pravidelný a hlavně dostatečný pitný režim. Možnost vyzkoušet EQUA lahev na pití, jsem okamžitě využila a říkala si, ano, teď to půjde.


Po převzetí do vlastních rukou ze mě začalo nadšení přímo sršet. Byla jsem víc nadšená než při samotném vybírání oné osudové lahvičky. Skvěle padne do ruky a v duchu tleskám tvůrcům této lahve. Design je nadčasový a sportovně elegantní, i když většina módních odborníků by mě nejspíš za tento výraz zatratila. Takže, abych uspokojila všechny, sportovní design během volného času a elegantní design v práci. A to nemluvím o výborné účelnosti, která je neocenitelná. Lépe jsem vybrat nemohla a už přemýšlím, co všechno si namíchám. Blíží se léto a ovoce s mátou jasně vedou.

Lahve na pití EQUA můžete mít s sebou kdykoli, kdekoli a upoutá pozornost u každého, kdo ji uvidí. Na vlastní kůži jsem ji vyzkoušela, celý den mi dělala radost nejen designem, ale i pocitem, že dělám něco pro své zdraví. Jedinou její nevýhodou je váha, ale je to sklo, tak co jsem čekala. Sklo na rozdíl od plastu má skvělé vlastnosti pro udržení teploty i chutě nápojů. Je na každém, zda zvolí plastovou lahev či skleněnou. S jistotou mohu říci, že po vyzkoušení skleněné lahve se k té plastové už nevrátím.

Nakonec jsem o ni přišla, ale v dobrém. Děti potřebují neméně ba dokonce více dodržovat pitný režim než dospělí. Z módního doplňku se stala školní lahev na pití. Dobrý skutek se počítá a já si jdu objednat novou EQUA lahev, aby ani můj pitný režim nezaostával.

 

A kolik jste toho dnes vypili vy?

 
svezi-den-s-equa-lahvi9