AKCE MĚSÍCE: Kolagenový nápoj YOUTH BOOSTER se slevou 20 %. Akce platí do konce března, tj. do 31. 3. 2024.

Recharge Tonic. Vyzkoušejte originální novinku

34_14d39eca-76ea-45b4-a988-93454372fb56

Lahve na vodu, termosky, eko drogerie, káva a kávové příslušenství - ať už přijde EQUA s čímkoli, vždycky to stojí za to. Z kategorie “wow” produktů je i úplná novinka - Recharge Tonic, nápoj plný energie

Vyzkoušeli jsme Recharge Tonic na vlastní kůži. Po týdnu se začaly dít věci

Ostatně, děláme to tak se vším. Lahve bereme na treky do hor, v termohrncích si nosíme kávu do práce, vyzkoušeli jsme i COFFEE MAKER na přípravu kávy. Recharge Tonic jsme testovali tři týdny - a po týdnu se začaly dít věci. 

První účinky se přitom objevily hned po prvním pytlíčku rozpuštěném ve vodě. Recharge Tonic dokáže zmírnit únavu po sportu, zbavuje vyčerpání fyzického i psychického, pomáhá třeba po náročném jednání nebo při stresu. 

Po týdnu jsme se začali cítit lépe bez výkyvů, které jsou typické třeba pro kofein nebo energetické nápoje - ty člověka nabudí rychle, stejně rychlý je ale konec účinku. Navíc, klasický energetický nápoj je všechno, jen ne zdravý.

V čem spočívá kouzlo povzbuzujícího nápoje Recharge Tonic?

Správné ingredience a jejich správný poměr. Nic víc v tom není. Zásadní složkou je komplex antioxidantů BELINAL®. Ten je extraktem z jedle bělokoré pěstované v čistém prostředí horského lesa. Extrakt se získává ze stromů pokácených při běžné těžbě, nekácí se zbytečně. 

BELINAL® je jedním z nejsilnějších antioxidantů na dnešním trhu - obsahuje 36 různých složek, která chrání buňky před oxidačním stresem zcela mimořádným způsobem. Recharge Tonic je také doslova napěchovaný vitamíny  a minerály. Horčík, elektrolyty, vitamíny C, B6 a B12 jsou nedocenitelnými spojenci v boji s únavou a vyčerpáním.

Pro koho je Recharge Tonic vhodný?

Pro každého. Ráno nastartuje váš den, dodá energii po sportovním výkonu, pomůže se soustředěním, hydratuje, pomáhá tělu i mysli zotavit se po náročných výkonech. Přitom je bez chemie a bez cukru, je vhodný pro vegany. Pro maximální účinek přitom stačí pouhé dva balíčky rozpuštěné ve vodě denně.