AKCE MĚSÍCE: Kolagenový nápoj YOUTH BOOSTER se slevou 20 %. Akce platí do konce března, tj. do 31. 3. 2024.

Nejlepší dárky od EQUA

 

Udržitelné Vánoce udělají radost vám i přírodě

Dárky, které nadchou a nezatíží planetu? Po takových roste rok od roku poptávka. Naštěstí.  Žijeme v době, kdy stojí za to přemýšlet, jaký dopad má každá koupená věc na naše zdraví i na celou planetu. Dopřejte svým blízkým pocit, že dárek, který si právě rozbalili, zpříjemní život jim a ulehčí přírodě. U EQUA si vyberte pro celou rodinu i pro přátele.

 

Pro děti

Oblíbené BPA free lahve z ekoplastu mají lákavé vzory a hodí se do školy, školky i s babičkou na výlet. Vyberte svým dětem design, který si oblíbí a zpříjemní jim dodržování pitného režimu. S lahví od Ježíška se budou zaručeně po Novém roce těšit zpátky do školy a nezapomenou si ji pravidelně plnit. Vybrat si můžete z objemu 400 ml i 600 ml.

Víte, že: jedna BPA free lahev ušetří až 217 zbytečně vyrobených jednorázových PETek?

for-kids



Pro kamarádku

Sportuje? Sedí hodně v kanceláři? Chodí na výlety? Pro každou příležitost jí můžete u EQUA vybrat stylovou lahev, která prospěje její duši i tělu. Těžko najdete ve svém okolí ženu, kterou by nepotěšila moderní designová nádoba na pití, kterou může znovu a znovu doplňovat a pečovat při tom každý den o svůj pitný režim. A víte co? Pokaždé, když si svou novou lahev vezme do ruky, vzpomene si na vás a váš vydařený dárek.

Víte, že: mnoho vzorů lahví si můžete pořídit v kombinaci DUO a obdarovat tak nejen kamarádku, ale i sebe?

for-friends



Pro manžela

I chlapi mají rádi moderní styl a chtějí se starat o svůj pitný režim. Navíc, když je spojený s technologiemi. Chytrá SMART termoska se hodí pro muže i pro ženy a milovníky digitálních vychytávek nadchne led světlem, které se rozsvítí vždy, když je čas se napít. 

Automaticky hlídá individuální pitný režim svého majitele a jednoduše se propojuje s mobilním telefonem. Udrží nápoj teplý i studený, takže ji využijete po celý rok.

Víte, že: do otvoru SMART termosky se ideálně vejdou i kostky ledu, které dvojitá izolační stěna udrží dlouho chladné?

for-man



Pro maminku

Dárek pro maminku bývá někdy oříšek. Co ji letos obdarovat novou řadou udržitelné kosmetiky pro péči o tělo i domácnost EQUA CARE? Voní přírodními esenciálními oleji, je jemná k pokožce i k domácím mazlíčkům a má krásný nadčasový design. Plní se do stylových dávkovačů, které vydrží desítky let, a dodává se v sáčcích, které si můžete sami doplnit vodou z kohoutku. I tím šetří přírodu.

Víte, že: EQUA CARE si můžete pro citlivou pokožku zvolit i bez parfemace?

blog6 

 

Ať si u EQUA vyberete pro své blízké jakékoliv dárky, chceme vám poděkovat za to, že nám pomáháte šířit do světa myšlenku udržitelné spotřeby, která myslí na zdraví člověka i planety. Společně s vámi si přejeme dokázat, že i ekologické produkty mohou mít špičkový design a moderní styl. Ať vaše dárky udělají hodně radosti!

 

Krásné a klidné svátky přeje tým MojeEQUA