AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

GOAT STORY. Představujeme obchod pro kávomily srdcem i myslí

Návrat z prázdnin znamená návrat ke každodenním zvykům a rituálům. Patří k nim příprava kávy? Je káva i vaší vášní? Poznejte GOAT STORY, náš partnerský obchod pro kávomily srdcem i myslí.

Příběh GOAT STORY?

b-4

Začal se psát v roce 2014 crowdfundingovou kampaní na Kickstarteru. O čtyři roky později značka získala Red Dot Product Design Award. V roce 2020 Emil Fukahori vyhrál s GINOU World Brewers CUP 2018. V GOAT STORY kávu nejen prodáváme, sami si 100% arabicu z prestižních oblastí i pražíme. Přečtěte si celý příběh GOAT STORY.

GOAT STORY se specializuje na špičkové 100% arabiky z lokalit, kde je její pěstování tradicí. Brazílie, Kolumbie, Etiopie či Guatemala tvoří základ nabídky. Pro ty, kdo kávu milují, ale kofein jim nedělá dobře, máme arabicu s polovičním obsahem kofeinu nebo brazilskou kávu bez kofeinu. Která káva vám nejlépe sedne? Vyzkoušejte zážitkový box a vyberte si.

Ještě více o GOAT STORY

Příprava kávy? Vymysleli jsme GINA COFFEE MAKER oceněný Red Dot Design Award za design

b-2

Nejoblíbenějším přístrojem na přípravu kávy na e-shopu je GINA COFFEE MAKERTen kávu připraví hned na tři způsoby - pour-over, immersion a cold drip. GINA Design COFFEE MAKER byl oceněný v soutěži Red Dot Design Award, pokročilejší modely nabízejí bluetooth odměrku a mobilní aplikaci, která se stane vaším osobním kapesním baristou. 

Fantastickou kávu připraví i další pomocníci v nabídce, například COLD BREW COFFEE KIT. Pro namletí kávy doporučíme ARCO COFFEE GRINDER - výkonný mlýnek na kávu v provedení 2v1. Ten v sobě spojuje pohodlí elektrického mletí kávy se svobodou mletí ručního. Volba je vždy jen na vás.

Vše pro přípravu kávy v nabídce

Svoboda a jedinečnost. GOAT MUG šálek na kávu je jediný svého druhu na světě

b-3

Rádi si vychutnáváte první ranní kávu cestou do práce? Nebo si kávu rádi dopřáváte v přírodě? Horká dlouho vydrží v některém z EQUA termohrnků. Nebo vyzkoušejte GOAT MUG - přenosný šálek na kávu, který otřásl světem… a který se stane součástí vaší osobnosti. GOAT MUG máme v několika barvách a velikostech, na výběr jsou i dva materiály - pravá nebo umělá kůže

Originální GOAT MUG šálky v nabídce