AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Co darovat kamarádce, kolegům a co mamince?

Už nemusíte tápat! S naší pomocí vyberete tu správnou EQUA pod stromeček.

Na sport? Do kabelky? Do školy? EQUA lahve si přímo říkají o to, aby byly darovány. Jsou elegantní, praktické a mají mnoho využití. Představují dárek, který si rozbalíte, udělá vám radost a můžete ho hned začít používat. 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Protože dodržovat zdravý pitný režim přece potřebuje každý. A být obklopen krásnými věcmi… také.

Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější EQUA lahve a seřadili je do kategorií podle toho, koho jimi můžete obdarovat. Projděte si náš výběr a objednejte své dárky ještě dnes. Cesta ze skladu k vám jim bude trvat jen pár dní.

EQUA LAHVE PRO KOLEGYNĚ & KOLEGY

Potkáváte se denně offline nebo online a často si stihnete říct víc věcí než doma s rodinou. Možná ani netuší, jak moc jsou pro vás důležití. Udělejte jim radost stylovým dárkem, který budou moci používat každý den. Nejsou-li na dárky od vás zvyklí, je nejvyšší čas to změnit :-)

Untitled design (5)

EQUA LAHEV PRO KAMARÁDKY

Možná spolu chodíte běhat, možná si nejvíc vychutnáte společné kafe a možná se znáte už 20 let. Nejlepší kamarádky si zkrátka zaslouží pěkný vánoční dárek. EQUA lahve mají šmrnc, dlouho vydrží a samy o sobě vypadají jako skvělý módní doplněk. Kterou jim vyberete?
Untitled design (4)

VYBERTE DÁREK KAMARÁDKÁM

EQUA LAHVE PRO MAMINKU

Znáte maminky. Snesly by nám modré z nebe a přitom na sebe často zapomínají. Nejspíš i ta vaše říká, že letos žádný dárek nepotřebuje. A tajně přitom doufá, že něco malého dostane. Ukažte jí, že vám na ní záleží a věnujte jí EQUA lahev, která jí potěší.

EQUA LAHVE PRO OBCHODNÍ PARTNERY

Za dobrou spolupráci je fajn poděkovat. Udržitelným dárkům dávají firmy čím dál větší přednost a dobře vybraný kousek potěší každého. Na celou řadu designů EQUA lahví můžete nechat gravírovat nebo tisknout své logo či osobní vzkaz. 

equa_logo_firemni

VYBERTE DÁREK OBCHODNÍM PARTNERŮM