Zažijte nezapomenutelné léto s EQUA výbavou na prázdniny!

Čas letních dovolených se blíží. Už jste vybrali svoji „timelessku"?

Čas letních dovolených se pomalu blíží. Co vy? Bude to moře, hory nebo třeba návštěva tropického pralesa? Nebo se vydáte poznávat krásy Česka nebo si odpočinete na chalupě? Ať už zvolíte jakoukoliv možnost, můžeme být v každém okamžiku a na každém místě s vámi. Tedy ne osobně, prostřednictvím našich extra lehkých nerezových lahví, které si snadno opakovaně naplníte a se kterými si dopřejete tekutiny dokonce i na palubě letadla.

 

“Timelessky”, jak jim mezi sebou v MojeEQUA familiárně říkáme, jsou lahve na dovolenou jako stvořené. Vybrat si můžete ze dvou velikostí - 600 ml a 1 000 ml - my doporučujeme tu větší. Obě jsou totiž vyrobené z extra lehkého nerezu a rozdíl v jejich hmotnosti je pouhých 60 gramů. Rozdíl v objemu (400 ml) přitom může být třeba na pláži nebo v půlce výstupu na oblíbený horský vrchol hodně znát - skoro půl litru tekutiny může v okamžiku dehydratace chybět opravdu znatelně.

I takto si můžete užít letní dovolenou s naší EQUA Timeless nerezovou lahví

 

EQUA Timeless nerezové lahve jsou nejen nejlehčími lahvemi z nerezu, mají i další praktické vychytávky. Tak třeba - otvor na pití je tak velký, aby se do lahve bez problémů vešly kostky ledu. Dole lahve mají protiskluzový silikon. Všechny mají také odolnou rukojeť a ručí za 100% těsnost - nic z nich nevyteče, ani když se vám v batoku převrátí vzhůru nohama. 

 

Ta nejzásadnější vychytávka “Timelessek”? Použitá nerezová ocel je nejen extra odlehčená, je prakticky i nerozbitná. Chorvatská pláž plná oblázků, kamenné moře na horách, beton či asfalt ve velkých městech… nerezová láhev vydrží pády prakticky na každý materiál. Pro vás to znamená jediné - nikdy nepřijdete o svoje zásoby vody. A to může někdy rozhodovat doslova o přežití.

Vyberte si svoji nerezovou Timelles nerezovou lahev na vodu