Kenya Rukira AA
Související produkty
Detailní popis produktu
PROFIL KÁVY
Ideální využití: Pour over (filtr)
Vhodná i pro: Borůvka, Grapefruit, Švestka, Červený rybíz
Odrůda: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian
Nadmořská výška: 1900 mnm
Proces: Washed
Quality Score: 87,25
Light až Medium
100% arabica
Čistá hmotnost: 250 g / 500 g
O TÉTO KÁVĚ
Zvláštností keňských káv z oblasti Nyeri je, že rostou pomalu, ve vysokých nadmořských výškách a produkují super tvrdá, hustá zrna. A s hustotou fazolí přichází i hustota chuti! Přidejte k tomu specifickou červenou vulkanickou půdu, která je bohatá na fosfor, a máme kávu ze "srdce Keni", díky které se budete rádi vracet. A více. A více.
"Mokrý mlýn" Rukira byl postaven v roce 1979 v srdci okresu Nyeri ve střední Keni. Zpracovává třešně od více než 670 drobných farmářů, kteří svou důslednou a pečlivou farmářskou prací vytvářejí klasickou chuť Keni. Tento mlýn je součástí Othaya Farmer's Cooperative Society, organizace , která sdružuje 19 mokrých mlýnů a má přes 11 tisíc členů! Společnost má své vlastní členy školkařských potřeb s vybavením a sazenicemi, spolu s bohatými znalostmi a workshopy pro řízení farmy . Tvrdá práce společnosti se rozhodně projevuje, protože produkují jedny z nejlepších káv v Keni.
Káva Rukira získala první cenu v kapitole Taste of Harvest Kenya EAFCA.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
? Typ produktu: | Exkluzivní káva |
Hmotnost: | 250 g, 500 g |
Hrubost mletí: | Celá zrna, Espresso, Filter |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.